CIA şefi, Rusların yeni planını böyle duyurdu: Putin kaybetmeyi göze alamıyor

CIA şefi, Rusların yeni planını böyle duyurdu: Putin kaybetmeyi göze alamıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri planlarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Putin'in attığı her türlü adımı yakından izleyen CIA'in Başkanı William Burns, Putin'in Ukrayna işgalinde yer alan askeri gücün iki katına çıkartılması halinde daha iyi sonuca ulaşacağına inandığını kaydetti.

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayıp devam eden savaşta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yeni bir plan arayışında olduğu iddia edildi.

ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı'nın (CIA) Başkanı William Burns, önemli bir iddia ortaya attı. Buna göre Putin, Ukrayna'daki askerlerinin iki katına çıkartılması durumunda önemli başarılar elde edeceğine inanıyor.

"İKNA OLDU"

Cumhuriyet'in Financial Times'a dayandırdığı habere göre, Washington'daki bir etkinliğinde konuşan Burns, şunları ifade etti:

"Kaybetmeyi göze alamayacağına inandığı bir zihin çerçevesi içinde. Bence şu anda [birlikleri] ikiye katlamanın, ilerleme kaydetmesine yardımcı olacağına ikna oldu."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN