Dans ettiği görüntüleri sorulan 37 yaşındaki Finlandiya başbakanı: Yaşıma göre davranmak istiyorum

Dans ettiği görüntüleri sorulan 37 yaşındaki Finlandiya başbakanı: Yaşıma göre davranmak istiyorum

Serbest ticaret anlaşması imzalamak için Avustralya’ya resmi ziyarette bulunan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, yerel basına demeç verdi.

ABC kanalı spikeri Sarah Ferguson, Marin’e geçtiğimiz Ağustos ayında gündeme oturan parti videolarını sordu. “Bu videoya yönelik yaklaşımları nasıl değerlendiriyorsunuz? O esnada ortaya konan tepkileri?” sorusuna Marin “Tepki derken neyi kast ediyorsunuz?” diye cevap verdi. Sunucu Ferguson “Böyle bir şeyin bir başbakan tarafından yapılmasının uygun olmadığını söyleyen insanlardan aldığınız eleştiriler” diyerek sorusunu yineledi.

Marin ise “Siyasetçiler olarak bizim de insan olduğumuzu düşünüyorum. 37 yaşında, halen genç bir insanım. Yaşıma göre davranmak istiyorum. Arkadaşlarımla buluşuyorum, dansa gidiyorum. Vaktim varsa dışarı çıkıyorum, ki genelde o kadar boş vaktim olmuyor. Bu olay benim tatilde olduğum yaz döneminde gerçekleşti. Yaşanan olayın korkunç bir şey olduğunu düşünmüyorum.”

Bir ev partisinde çekilmiş görüntülerinin yayımlanmasıyla geçen yaz gündeme oturan Marin, “Saklayacak bir şeyim yok” diyerek uyuşturucu testi yaptırmış, test sonucunun ise negatif çıktığı açıklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN