Fidan ve Blinken Gazze'deki krizi görüştü

Fidan ve Blinken Gazze'deki krizi görüştü

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik şiddetli saldırıları tüm uyarı ve tepkilere rağmen devam ediyor. Dışişleri Bakanı Fidan ve Blinken, görüşme gerçekleştirerek Gazze'deki insani kriz ve bölgesel güvenlikle ilgili konular gündem edildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Gazze'deki insani kriz ve bölgesel güvenlikle ilgili konuları görüştü.

GÖRÜŞME TELEFON İLE GERÇEKLEŞTİ

Diplomatik kaynaklardan edilen bilgiye göre, Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ABD tarafının talebi üzerine gerçekleştiği bildirilen görüşmede, Gazze'deki insani kriz ve bölgesel güvenlikle ilgili konular ele alındı.

HANİYE'NİN ÇOCUKLARI ŞEHİT EDİLDİ

Gün içinde İsrail, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin çocukları ve torunlarının içinde bulunduğu aracı vurdu. Saldırıda Haniye'nin 3 oğlu ve 3 torunu şehit oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN