"Filistinli cesur kız" gözaltına alındı

"Filistinli cesur kız" gözaltına alındı

"Filistinli cesur kız" olarak bilinen Ahid et-Temimi, İsrail askerleri tarafından Batı Şeria'nın Ramallah kentinde gözaltına alındı. Temimi 2017 yılında da İsrail güçleri tarafından tutuklanmış ve 8 ay hapis yatmıştı.

Batı Şeria’nın Ramallah kentinde “Filistinli cesur kız” Ahid et-Temimi, İsrail askerleri tarafından evlerine baskın yapılarak gözalına alındı.

Ahid Temimi’nin annesi Neriman Temimi, Ramallah’ın Nebi Salih beldesindeki evlerine baskın yapan İsrail güçlerinin kızını götürdüklerini söyledi. Neriman Temimi, İsrail askerlerinin baskın sırasında evlerine zarar verdiklerini ve kullandıkları cep telefonlarına da el koyduklarını dile getirdi.

TEMİMİ 8 AY HAPİS YATTI

Ahid Temimi’nin babası da birkaç gün önce İsrail güçleri tarafından gözaltına alındı. “Filistinli cesur kız” olarak tanınan Ahid Temimi 2017’de İsrail güçleri tarafından tutuklanmış ve 8 ay hapis yatmıştı.

ÜÇ KEZ YARALANDI

Hayatında üç kez İsrail kurşunuyla yaralanan ve Hanzala Cesaret Ödülü sahibi “Filistinli cesur kız” Et-Temimi, dünya gündemine oturmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN