Filistinli hemşirenin yürek yakan isyanı: Ey dünyadakiler neredesiniz? Biz öldük

Kuşatma altına aldığı Gazze'de katliam yapan İsrail'in saldırılarında yaralanan Filistinlileri tedavi etmek için aralıksız çalışan bir hemşirenin feryadı yürekleri sızlattı. Dünyaya seslenen hemşire, "Küçücük çocuklar ölüyor. Yetişemiyoruz. Bizim kanımız diğer insanların kanından farklı mı? Ey dünyadakiler neredesiniz? Biz öldük" şeklinde isyan etti.

İsrail ordusu insanlık suçu işlediği Gazze'ye acımazsızca saldırmaya devam ediyor. Şu ana dek 3 bin 785 Filistinlinin öldüğü saldırılarda İsrail sivil yerleşim yerlerinin yanı sıra hastane, yardım depoları ve okul gibi binlerce insanın sığındığı yerleri de bombardımana tuttu.

Gazze Sağlık Bakanlığı son açıklamasında saldırılarda dört hastanenin devre dışı kaldığını duyurdu. Morglarda yer kalmazken binlerce yaralı hastanelerin bahçesine kurulan çadırlarda tedavi edilmeye çalışılıyor. Diğer yandan hastanelerde ilaç stokları da tükeniyor.

'EY DÜNYADAKİLER NEREDESİNİZ?'

Yaşanan vahşet karşısında Filistinlileri tedavi etmek için savaşın ilk anından itibaren durmaksızın çalışan Aksa Şehitleri Hastanesi hemşiresi, feryat etti.

Filistinli hemşire, "Küçücük çocuklar ölüyor. Yetişemiyoruz. Halimize bir baksanıza. Bizim kanımız diğer insanların kanından farklı mı? Bunlar çocukları öldürdü, kadınları öldürdü, yaşlıları öldürdü. Yazıklar olsun. Ey dünyadakiler neredesiniz? Biz öldük" diyerek sitem etti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir