Gelecek ve Saadet Partili vekiller Gazze için Mısır'da

Gelecek ve Saadet Partili vekiller Gazze için Mısır'da

İsrailin Gazze'deki sivilleri bombalamasının ardından partililerde harekete geçti. Gelecek ve Saadet Partili milletvekilleri, Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek için Mısır'a vardı. Milletvekilleri Refah Sınır Kapısı'na gitmeden önce Büyükelçi Salih Mutlu Şen'i ziyaret etti.

Saadet-Gelecek Partileri TBMM Grubu Milletvekili Heyeti, planlanan Refah Sınır Kapısı ziyareti öncesi Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Salih Mutlu Şen’i ziyaret etti.

yeni-proje-13-001.jpg

'DÜNYANIN DİKKATİNİ GAZZE'YE ÇEKMELİYİZ'

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan'ın sabah yaptığı basın toplantısında, “Amacımız Filistinli kardeşlerimize yapılan yardımları artıracak nitelikte adımlar atmak. Dünyanın dikkatini Gazze'ye çekmek. Bunun yanında başta Türk parlamentosu olmak üzere dünyadaki tüm parlamentolara öncülük yapmak. Çünkü biz, bunu hem insani hem imani bir mesele olarak görüyoruz. Türkiye olarak Filistin'in yanındayız” dedi.

'TEKLİFİMİZ İKTİDAR PARTİSİ TARAFINDAN REDDEDİLDİ'

Doğan, “TBMM bünyesinde tüm siyasi partilerden temsilcilerin olduğu bir katılımla gidelim dedik. Böyle bir teklifte bulunduk ama bu iktidar partisi tarafından reddedildi. Sonrasında iktidar böyle bir heyetin oluşturulacağını ifade ettiği halde bu noktada adım atmadı” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN