Saadet-Gelecek TBMM grubu Mısır'a gidiyor

Saadet-Gelecek TBMM grubu Mısır'a gidiyor

Saadet ve Gelecek Partisi'nden milletvekilleri, Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla yarın sabah Mısır'a gidiyor.

İsrail-Filistin savaşında 27. gün de geride kaldı. İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik sürdürdüğü saldırılar nedeniyle tablo her geçen gün ağırlaşıyor. Filistin'de hayatını kaybedenlerin sayısı 9 bini geçerken ölenlerin yarısından fazlası çocuklar ve kadınlardan oluşuyor.

SAADET-GELECEK HEYETİ MISIR'A GİDİYOR

Kısıtlı insani yardım saldırı bölgesine ulaşırken Saadet ve Gelecek Partisi'nden oluşan bir heyet Mısır'a giderek yerinde araştırmalarda bulunacak.

1kapak-007.jpg

Milletvekillerinden oluşan heyet, Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla yarın sabah İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a hareket edecek.

Heyet, ziyaret öncesi havalimanının VIP bölümünde bir basın açıklaması yaparak, Gazze'de yaşananlar ve bu ziyaretin amacı hakkında açıklamada bulunacak.

HEYETTE BULUNAN İSİMLER

Heyette, Ankara Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün yer alacak. Milletvekili heyeti, Mısır Refah Sınır Kapısı'nı ziyaret ettikten sonra burada açıklamada bulunacak.

foto.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN