İsrail Başbakanlık Sözcüsü'nün canlı yayında 'dili sürçtü': Gazze'de sadece sivilleri vuruyoruz

CNN canlı yayınına katılan Orta Doğu'daki çatışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanlık Sözcüsü Tal Heinrich'in dili sürçtü. Sözcü Heinrich, "İsrail sadece sivilleri hedef alıyor" ifadelerini kullanırken, sonrasında cümlesini toparlayıp, İsrail'in 'teröristleri hedef aldığını ve Hamas'ın bir terör örgütü olduğunu' savundu.

İsrail'in Gazze'yi işgal altına alması ve bombardıman yağmuruna tutmasında 27. güne girildi. Can kaybı 9 bini aşarken, İsrail'in orantısız güç kullanması da devam ediyor.

CNN'de çatışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanlık Sözcüsü Tal Heinrich'in canlı yayında dilinin sürçmesi ise gündeme oturdu.

'SİVİLLERİ HEDEF ALIYORUZ'

Duvar'da yer alan habere göre; Heinrich, canlı yayında dili sürçünce 'sivilleri hedef aldıklarını' dile getirdi. Açıklamalarda bulunan Heinrich, "İsrail sivillerden başkasını hedef almıyor" ifadelerini kullandı. Kısa süre sonra kendisini düzelten Heinrich, İsrail'in 'teröristleri hedef aldığını ve Hamas'ın bir terör örgütü olduğunu' savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN