Harry’den sonra Meghan da anı kitabı yazacak

Harry’den sonra  Meghan da anı kitabı yazacak

Prens Harry’nin Britanya Kraliyet Ailesi’ndeki gerilimi yükselteceği tahmin edilen otobiyografik kitabının çıkmasına günler kala, Meghan Markle’ın da benzer bir planının olduğu öne sürüldü.

Harry ve Meghan, 2021’de Penguin Random House yayıneviyle 4 kitaplık bir anlaşmaya imza atmıştı. Meghan Markle’ın The Bench (Bank) adlı çocuk kitabı, anlaşma kapsamında basılan ilk eser olmuştu. Çiftin, 10 Ocak’ta Harry’nin Spare’i (Yedek) yayımlandıktan sonra sağlıklı yaşam üstüne bir kitap çıkarması bekleniyor.

Daily Mail’e konuşan bir Hollywood menajeri, hiçbir ipucu verilmeyen 4. kitabın ise Meghan Markle’ın otobiyografisi olabileceğini belirtti.

Meghan’ın ileride ABD siyasetine atılmayı planladığına dair söylentilere değinen kaynak, “Gerçekten böyle bir amacı varsa daha da anlamlı olur” diye ekledi.

Kaynak, eski ABD Başkanları Bill Clinton, Barack Obama ve Donald Trump’ın seçim kampanyalarını başlatmadan önce otobiyografi yayımladıklarını hatırlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN