Hindistan'da bir anne engelli çocuğunu duvara zincirledi

Hindistan'da bir anne engelli çocuğunu duvara zincirledi

Hindistan'da 7 yaşındaki engelli kız çocuğu annesi tarafından zincirlerle duvara bağlanarak bırakıldı. Olayı kaydedenler durumu polise bildirince çocuk gözetim altına alındı.

Hindistan'ın güneyindeki Bangalore kentinde meydana gelen olay bir mahalle sakininin cep telefonu tarafından kaydedildi. Görüntüleri kaydettikten sonra polise durumu bildiren mahalle sakini, küçük kızın zincirlerinden kurtulmasını sağladı.

19-02/18/engelli-1-1550478011.jpg

Annesinin işe giderken zincirle duvara bağladığı engelli kız, komşuları tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Konuşma ve öğrenme bozukluğu olan küçük kız, sık sık bu durumu yaşıyordu.

Polis sözcüsü Rahul Kumar, kendilerine gelen ihbarda konum bilgisinin de verilmesinin ardından hemen olay yerine gittiklerini ve küçük kızı zincilerinden kurtardıklarını ifade etti. Kız çocuğunun devlet korumasına alındığını da belirten Kumar, "Anne için henüz dava açılmadı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN