Hindistan'da düğünde kuyuya düşen 13 kişi öldü

Hindistan'da düğünde kuyuya düşen 13 kişi öldü

Hindistan'da bir düğünde meydana gelen korkunç olayda kuyunun kapağının çökmesiyle 13 kişi hayatını kaybetti. Olayda ölenlerin hepsinin kadın ve çocuk olduğu bildirildi.

Hindistan'da bir düğünde meydana gelen olayda kuyunun ağzını kapatan metal blok, üzerine oturan konukların ağırlığı ile çöktü. Olayda 13 kişi hayatını kaybetti.

ÖLENLERİN HEPSİ KADIN VE ÇOCUK

BBC Türkçe'de yer alan habere göre; akılalmaz olay düğünde refah getirmesi için gelin ve damatın yüzlerine zerdeçal sürülen 'haldi' töreni sırasında meydana geldi. Kuyunun ağzını kapatan metal blok, üzerine oturan konukların ağırlığı ile çöktü. Diğer konuklar, kuyuya düşen kazazedeleri derhal yakınlardaki bir hastaneye götürdü. 11 kişinin olay anında, diğer ikisinin de tedavi sırasında öldüğü bildirildi. Polis ölenlerin hepsinin kadın ve çocuk olduğunu bildirdi. Olay ülkede büyük üzüntü yarattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN