Hindistan'daki boya fabrikası alevlere teslim: Onlarca ölü ve yaralı var

Hindistan'daki boya fabrikası alevlere teslim: Onlarca ölü ve yaralı var

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bir boya fabrikasında yangın çıktı. İlk belirlemelere göre, 11 kişi hayatını kaybetti, dört kişi ise yaralandı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre en az 11 kişi yaşamını yitirdi. Olay yerine giden bir polis memuru ile üç kişi yaralandı. Yangının neden çıktığı ise henüz bilinmiyor.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, itfaiye yetkilisi Atul Garg, dün yerel saatle 17.25 sıralarında aldıkları ihbar üzerine Delhi İtfaiye Birimi'nin olay yerine 22 itfaiye aracı gönderdiğini, yangının saatler içinde kontrol altına alındığını söyledi.

yeni-proje-001.jpg

'İŞÇİLER ENKAZ ALTINDA KALDI'

İtfaiye yetkilisi Garg, "Binayı yerle bir eden bir patlama oldu; işçiler enkaz altında kaldı. Yangın daha sonra hızla yakındaki binalara ve dükkanlara sıçradı" bilgisini paylaştı.

Arama-kurtarma ekiplerinin enkaz altında kalan kişileri bulmak için başlattığı çalışmanın sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN