Hollywood yıldızı Chastain'den Zelenksiy'ye destek ziyareti

Hollywood yıldızı Chastain'den Zelenksiy'ye destek ziyareti

Hollywood yıldızı Jessica Chastain, desteğini sunmak üzere Ukrayna’ya giderek Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüştü. Savunma Bakanlığı, ülkenin “tehlikeye rağmen ziyarete gelen ve destek olan Hollywood yıldızlarına minnettar olduklarını” belirtti.

Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Jessica Chastain, Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline karşı desteğini göstermek amacıyla Başkan Zelenskiy ve üst düzey Ukraynalı yetkililerle buluştu.

Daily Mail’in haberine göre, toplantının ardından mesajlaşma uygulaması Telegram’da paylaşılan bir açıklamada, Zelenskiy, savaşın ortasında Ukrayna’yı ziyaret ettikleri için Chastain ve diğer Hollywood yıldızlarına teşekkür etti.

Açıklamada, “Amerikalı aktris Jessica Chastain bugün Ukrayna’da. Bizim için ünlü kişilerin bu tür ziyaretleri son derece değerlidir” ifadesi yer aldı. Chastain, Kiev’deyken, Irpin şehrine gitmeden önce, savaşın harap ettiği Kherson ve Chernihiv şehirlerinden tedavi gören gençlerle tanışmak için Okhmatdyt çocuk hastanesini ziyaret etti.

'Hepimiz için bir ilham kaynağından daha fazlasısınız'

İşgalin başladığı Şubat 2022’den beri, Ukrayna, Hollywood’un önde gelen isimleri Ben Stiller, Sean Penn, Liev Schreiber ve Angelina Jolie tarafından da ziyaret edildi.

Savunma Bakanlığı, ülkenin “tehlikeye rağmen ziyarete gelen ve destek olan Hollywood yıldızlarına minnettar olduklarını” belirtti. Yapılan açıklamada, “Siz hepimiz için bir ilham kaynağından daha fazlasısınız. Dünya çapında milyonlarca insan, Ukrayna halkının mücadelesi hakkındaki gerçeği sizden duydu” ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN