Instagram fenomeni liposuction yüzünden öldü! Bacaklarındaki yağı aldırdıktan sonra hayatını kaybetti: Ailesi doğruladı

Instagram fenomeni liposuction yüzünden öldü! Bacaklarındaki yağı aldırdıktan sonra hayatını kaybetti: Ailesi doğruladı

Son zamanların en popüler uygulamalarının başında gelen liposuction uygulaması bu kez pahalıya patladı! Ünlü isim güzellik uğruna hayatından oldu. Liposuction yaptıran Instagram fenomeni, liposuction yüzünden öldü! Ailesi doğruladı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla doğruladı...

Son zamanlarda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı popüler uygulamalrın başında gelen liposuction bir cana mal oldu. Ünlü Instagram fenomeni yaptırdığı uygulamanın ardından hayatını kaybetti.

Meksika'nın Instagram fenomeni Elena Larrea, geçirdiği liposuction ameliyatının ardından pulmoner emboli (kan pıhtılaşması) sonucu yaşamını yitirdi. 30 yaşındaki genç aktivist, atları kurtararak hayvan hakları aktivizmiyle tanınıyordu.

AİLESİ DOĞRULADI

Who was Elena Larrea? What was the cause of death of the founder of Cuacolandia? - AS USA

Elena'nın ailesi, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, Elena'nın bacaklarından akciğerlerine ulaşan bir kan pıhtısı sonucu oluşan pulmoner tromboz nedeniyle öldüğünü doğruladı. Ancak kan pıhtısının oluşmasının tam olarak neyin sebep olduğu henüz bilinmiyor. Ölümünün liposuction ameliyatından sonra gerçekleştiği iddia edildi.

Social Media Influencer and Beloved Animal Activist Dead at 31

Genç fenomen, Meksika'daki yasama organının hayvanlarla cinsel ilişkiyi suç olarak sınıflandıracak şekilde değiştirilmesinde önemli bir rol oynamıştı. Ayrıca OnlyFans'a katılarak Atlixco'daki hayvan sığınağının iflas etmesini önlemek için maddi destek sağlamıştı.

Elena'nın Covid-19 salgını sonrasında maddi zorluklar yaşadığı ve sığınağı kurtarmak için yetişkin platformuna yönelerek 312 atı kurtardığı biliniyor. Onun ölümü, hayvan hakları savunucuları arasında derin üzüntü yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN