İran'dan elektronik savaş tatbikatı

İran'dan elektronik savaş tatbikatı

İran ordusu, ülkenin büyük bir bölümünü kapsayan geniş çaplı elektronik savaş tatbikatı yapıyor. Ülkede geniş çaplı yapılan tatbikata ''Gökyüzü Kalkanı 1400'' ismi verildi.

İran devlet televizyonunun haberine göre, orduya bağlı elektronik savaş birimlerinin katılımıyla İsfahan'da başlatılan "Gökyüzü Kalkanı 1400" adı verilen tatbikat, ülkenin büyük bir bölümünü kapsıyor.

Tatbikatta elektronik savaş alanında hücum ve savunma taktiklerinin uygulanacağı ve sistemlerin performanslarının test edileceği belirtildi.

SİSTEM PERFORMANSI DENEMESİ

Mehr News'e konuşan Tuğamiral Seyyari söz konusu tatbikatın İsfahan eyaletinin geniş bir alanında yapılacağını belirterek, "Bu tatbikatta elektronik savaşta kullanılan sistemlerin performanslarının denenmesi amaçlanıyor." ifadelerini kullandı.

Tuğamiral Seyyari ayrıca, İran Ordusu'nun savunma ve elektronik savaş için gerekli altyapıyı oluşturduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN