Haaretz vahşeti manşete taşıdı: 67 çocuğun katledilmesine İsrail basını da kayıtsız kalmadı

Haaretz vahşeti manşete taşıdı: 67 çocuğun katledilmesine İsrail basını da kayıtsız kalmadı

İsrail'in önde gelen gazetesi Haaretz, bugün dikkat çeken bir manşetle çıktı. İşgalci İsrail'in 11 gün süren saldırılarda öldürülen çocukların fotoğraflarını manşete taşıyan gazete 'Gazze'de 67 çocuk öldürüldü, savaşın bedeli bu' başlığı attı.

Haaretz gazetesi, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı ve 11 gün süren saldırılarında hayatını kaybeden Gazzeli çocukların fotoğraflarını manşetten paylaştı.

"SAVAŞIN BEDELİ BU"

Haaretz'in İbranice nüshasının ilk sayfası, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitiren Filistinli çocukların fotoğraflarına ayrıldı.

gazze.jpg

Hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarına yer verilen haber için "Gazze'de 67 çocuk öldürüldü, savaşın bedeli bu" manşeti kullanıldı.

FİLİSTİN: 66 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Gazze'deki ağlık Bakanlığı'nın verilerine göre de İsrail'in 10 Mayıs'ta başlayan ve 21 Mayıs'ta varılan ateşkes ile sonlandırdığı saldırılar nedeniyle 66'sı çocuk, 39'u kadın olmak üzere 254 Filistinli yaşamını yitirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN