İsrail kana doymuyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi

İsrail kana doymuyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı yükseldi

İsrail'in Gazze saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 47'si çocuk, 29'u kadın olmak üzere 174 oldu.

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana süren saldırıları durmak bilmiyor. İsrail ordusu, Hamas'ın Gazze'deki lideri Yehiyeh Sinwar'ın evini vurduklarını açıklamasının ardından sabah saatlerinde Gazze'ye yönelik hava saldırılarında en az 4 Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 47'si çocuk, 29'u kadın olmak üzere 174'e yükseldi.

Reuters'ın aktardığı habere göre, Gazze'de İsrail'in saldırıları pazartesi gününden bu yana sürerken en az 174 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. 

Dün Gazze'de AFP, Associated Press ve Al Jazeera gibi medya kuruluşlarının bürolarının bulunduğu bir binanın İsrail füzesi tarafından vurulduktan sonra yıkıldığı belirtildi. İsrail, binanın Hamas tarafından kullanıldığını iddia etti. 

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, dün yaptığı açıklamada "İsrail'in Gazze'ye yönelik operasyonu hedeflerine ulaşmak için gerekli olduğu sürece devam edecek" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN