Böyle 'eğlence' olmaz! Yüzlerini boyayıp elektrikleri söndürerek Filistinlilerle alay ettiler

İsrailli TikTok kullanıcıları Filistin vatandaşlarına yönelik yeni bir akım başlattı. Elektrik, su, yakıt ve internetin olmadığı Gazze'de can kaybı her gün artarken İsrailli TikTokerlar yüzlerini boyayıp elektrikleri söndürerek Gazze'de yaşananlarla alay etti. Videolarda dış görünüşlerinin yanı sıra Filistinlilere 'köpek' benzetmesi yapılması da dikkat çekti

İsrail ve Filistin arasında 7 Ekim tarihinde başlayan savaş 20'nci gününde devam ediyor. İsrail'in yoğun bombardımana tuttuğu Gazze Şeridi'nde her geçen saniye can kaybı artıyor. Elektrik, su, yakıt ve internetin olmadığı Gazze'de sağlık sistemi de tamamen çöktü.

İsrail'in düzenlediği saldırılar sonucu Gazze'de ölenlerin sayısı 7 bini geçerken, İsrail vatandaşları Tiktok platformu üzerinden bir akım başlattı.

Cumhuriyet'de yer alan habere göre, TikTok'ta makyaj videoları paylaşan 'danarazmakeup' isimli İsrailli bir kullanıcı, temiz suya ve elektriğe erişimi İsrail tarafından kesilen Gazze'deki insanlar ile dalga geçen bir video paylaştı.

KÖPEK BENZETMESİ

Sosyal medya platformunda akım haline gelen videolarda İsrailliler, Gazze'de felaketi yaşayan Filistinlilerin acılarıyla alay ederek çirkin benzetmelerde bulundu.

Videolarda İsrailliler, dış görünüşleriyle ve elektriksiz olmalarıyla dalga geçmelerinin yanı sıra Filistinlilere 'köpek' benzetmesi yaptı.

Akımda yer alan videoların çoğunda, İsrailli anne ve babaların çocuklarını da bu akıma dahil ettiği dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN