Joe Biden, başkan adaylığı açıklaması yaparken uyukladı

2024 genel seçimlerinde aday olup olmaması konusunda kararsız olduğunu dile getiren ABD Başkanı Joe Biden, röportaj verdiği esnada uyukladı. O anlar sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri oldu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Delaware eyaletini ziyareti esnasında MSNBC televizyonuna röportaj verdi.

Sunucunun 2024 seçimlerine dair planını sorması üzerine Biden, "Henüz resmi kararımı vermedim, ancak niyetim yeniden seçime girme yönünde. Bu kararı vermek için önümüzde zaman var" ifadelerini kullandı.

RÖPORTAJ YAPARKEN UYUKLADI

Euronews'te yer alan habere göre, Joe Biden, eşi Jill Biden'ın da kendisine 2024 adaylığı için destek olduğunu belirterek, "Şimdi aday olacağımı açıklarsam, o dakikadan itibaren aday gibi davranmam gerekir" dedi.

Öte yandan Biden'ın röportaj esnasında uyukladığı anlar da sosyal medyada gündem oldu.

Joe Biden geçtiğimiz günlerde de Pensilvanya'da Fern Hollow Köprüsü'nün açılışında yaptığı konuşmadan sonra arkasını dönerek 'boşlukla' konuşmuştu.

joe-biden-uyurken.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN