Johnson tatil için gittiği Yunanistan'da görüntülendi

İngiltere'nin Müstafi Başbakanı Boris Johnson, tatil için gittiği Yunanistan'da bir süpermarketten alışveriş yaparken görüntülendi. Eşi ve korumalarıyla birlikte marketten aldıklarını sepetine koyarken marketteki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından görüntülenen Johnson, kendisini videoya kaydeden vatandaşa selam vermeyi de ihmal etmedi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, son dönemde görevinden istifa etmesine kadar giden zorlu bir siyasi süreci arkasında bıraktı ve yaz tatili için Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Johnson ve eşi Carrie Symonds, Atina'nın dışındaki yerel bir süpermarkette alışveriş yaparken halk tarafından görüldü ve cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alındı.

Beyaz gömlek, mavi blazer ve kahverengi pantolon giyen Johnson, eşi ve korumalarıyla birlikte alışveriş yaparken görüldü.

Kameraya gülümsedi

Kendisini çeken telefon kamerasına gülümsemeyi eksik etmeyen Müstafi Başbakan, mağazadaki personele ve vatandaşlara arkadaşça davrandı.

Eşi ve korumalarıyla birlikte alışverişini tamamlayan Başbakan Johnson, dışarıda kendisini bekleyen araca binerek marketten uzaklaştı.

Babasının da Yunanistan'da yazlığı var

Başbakan Boris Johnson'un kendisi gibi deneyimli babası Stanley Johnson, güney Pelion'daki Horto köyünde bir yazlık villaya sahip.

Stanley Johnson, Temmuz 2020'de Kovid-19 nedeniyle oğlu Boris Johnson tarafından getirilen kısıtlamaları hiçe sayarak iş gezisi ve mülk kiralamak için Yunanistan'daki villasına gitmesiyle gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir