Kayıp köpek tam 12 yıl sonra bulundu

Kayıp köpek tam 12 yıl sonra bulundu

ABD'de kayıp ilanı verilen Zoey isimli köpek, mikroçipi sayesinde tam 12 yıl sonra bulundu. Ancak mikroçip şirketinin kayıtlarında köpeği ‘ölü’ olarak listelediği ortaya çıktı.

Kaliforniya eyaleti San Joaquin County Şerif Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, 10 Şubat’ta Hayvan Hizmeti Sorumlusu Brandon Levin eyaletin Stockton şehri yakınlarında kırsal bir alana bırakılan bir köpekle ilgili ihbar aldı. Aramayı yapan kişi köpeğin yaşlı ve hasta göründüğünü ifade etti.

12 YIL ÖNCE KAYBOLM

Levin’in köpeğin mikroçipini okutması üzerine eyaletin Lafayette şehrinde 12 yıl önce Zoey hakkında kayıp bildirimi yapıldığı ortaya çıktı. Daha sonra telefonla Zoey’in sahibi Michelle’e ulaşıldı ve 2010’dan beri kayıp olan köpek sahibine teslim edildi.

Ayrıca açıklamada, çok uzun zamandır kayıp olması nedeniyle mikroçip şirketinin kayıtlarında köpeği ‘ölü’ olarak listelediği ifade edilirken, köpeğin sahibiyle buluşturulduğu anların görüntüsü de paylaşıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN