Kim Jong-un ünlü haber spikerine lüks ev hediye etti

Kim Jong-un ünlü haber spikerine lüks ev hediye etti

Geçtiğimiz hafta Güney Kore'yi nükleer silahla vurmakla tehdit eden Kuzey Kore lideri i Kim Jong-un, ülkenin meşhur haber spikerine Ri Chun-Hee'ye lüks bir ev hediye etti. Hee'den iktidardaki İşçi Parti'sinin sesi olmasına devam etmesini isteyen Kim, evi ünlü spiker için yeniden dekore ettiriyor.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kız kardeşi ve Kore İşçi Partisi Merkez Komitesi Başkan Yardımcısı Kim Yo Jong, Seul'u Pyongyang ile askeri çatışmayı seçmesi halinde nükleer silah kullanmakla tehdit etmiş Kim Jong-un kız kardeşine destek vermişti.

Bölgede gerilimi artırma peşinde koşan Kim Jong-un, ülkenin devlet televizyonunda haber spikerliği yapan Ri Chun-Hee'ye lüks bir ev hediye ederek jest yaptı.

ri-chun-hi.jpg

Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, Kim Jong-un, geleneksel kıyafetlerinin rengi nedeniyle "pembe kadın" olarak tanınan devlet medyası spikeri Ri Chun-Hee'ye lüks bir ev hediye etti ve ondan iktidardaki İşçi Partisi'nin sesi olmaya devam etmesini istedi.

SPİKER Rİ MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

Kim Jong-un ev hediye ettiği 79 yaşındaki Ri Chun-Hee aldığı hediye nedeniyle mutluluk gözyaşları döktü. Ri, yeni evinde aile bireylerinin mutluluk gözyaşları içinde gece boyunca uyumadığını söyledi.

EV SPİKERE UYGUN HALE GETİRİLECEK

Kim Jong-un ile ünlü spiker, dün, söz konusu hediye evi birlikte gezdi. Ri Chun-Hee'nin evdeki merdivenlerden inip çıkarken sıkıntı yaşamaması için ev içinde yeni bir düzenlemeye gidildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN