KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner, karantinaya alındı

KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner, karantinaya alındı

Çift doz Kovid-19 aşısı olan KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner, programına katıldığı bir gazetecinin Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından karantina sürecine başladığını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Hamza Ersan Saner, günün erken saatlerinde programına katıldığı gazeteci Aytuğ Türkkan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması sonrası kendini izole ettiğini duyurdu. Saner, ''Öncelikle gazeteci kardeşimiz Türkkan’a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, değerli halkımızın bu durum sonrasında kendimi toplumdan izole ettiğimi bilmesini istiyorum. Çift doz aşılı olmama ve sürekli PCR testi yaptırmama rağmen, sağlık personelimizin önerilerine uyacak ve inşallah en kısa sürede tekrar halkımızın arasına döneceğim'' dedi.

''KENDİMİ İZOLE ETTİM''

Gazeteci Aytuğ Türkkan'ın programına katıldıktan sonra Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyuran KKTC Başbakanı Hamza Ersan Saner, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu sabah programına katıldığım gazeteci Aytuğ Türkkan’ın Kovid-19 PCR testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle gazeteci kardeşimiz Türkkan’a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, değerli halkımızın bu durum sonrasında kendimi toplumdan izole ettiğimi bilmesini istiyorum. Çift doz aşılı olmama ve sürekli PCR testi yaptırmama rağmen, sağlık personelimizin önerilerine uyacak ve inşallah en kısa sürede tekrar halkımızın arasına döneceğim. Bu süre içinde hükümet çalışmalarının aksamaması için gerekli önlemleri almış bulunmaktayız. Olayın duyulmasından bu yana şahsıma gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eder, herkese sevgi, selam ve saygılarımı sunarım." 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN