Mısır medyası: 107 ton yakıt taşıyan 2 tanker Gazze’ye girmek üzere

Mısır medyası: 107 ton yakıt taşıyan 2 tanker Gazze’ye girmek üzere

Mısır’da yayın yapan Al Qahera News kanalı, İsrail’in yardım girişini kısıtlamasından aylar sonra 107 ton dizel taşıyan 2 yakıt tankerinin Gazze Şeridi’ne girmek üzere olduğunu bildirdi.

İsrail, Gazze Şeridi’ne yardım geçişlerini engellemesinin ardından gelen uluslararası tepkilerin ardından geri adım attı. Havadan ve karadan yardımların kısıtlı olarak yapılamaya başlandığı bölgede, hastane faaliyetlerinin devam edebilmesi için yakıt girişinin de yapılması bekleniyor. Mısır’da yayın yapan Al Qahera News kanalı, İsrail’in yardım girişini kısıtlamasından aylar sonra 107 ton dizel taşıyan 2 yakıt tankerinin Gazze Şeridi’ne girmek üzere olduğunu bildirdi. Tankerlerin bölgeye giriş yapıp yapmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN