Netanyahu'dan skandal savunma

Netanyahu'dan skandal savunma

Netanyahu, işgalci İsrail tarafından vurulan Gazze’deki El Cezire ve Associated Press bürolarının bulunduğu binanın ‘meşru hedef’ olduğunu savundu.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM

İsrail Başbakanı Netanyahu, Associated Press ve El Cezire bürolarının yer aldığı binaya yapılan saldırıyı savunarak, binada Filistin’in istihbarat bürosu bulunduğunu iddia etti. 

Her türlü önlemi aldıklarını öne süren işgalci İsrail devletinin başbakanı Netanyahu, Hamas’a ait istihbarat ofisinin El Cezire ve Associated Press bürolarının yer aldığı binada bulduğunu iddia ederek, vurulan binanın ‘tamamen meşru bir hedef’ olduğunu söyledi. 

Ancak siyonist İsrail tarafından vurulan binada 10 yıldan fazla bir süre çalışan El Cezire’nin Gazzeli muhabiri, binada şüpheli hiçbir şey görmediğini söyledi. Muhabir, “Meslektaşlarıma bile herhangi şüpheli bir şey görüp görmediklerini sordum ve onlar da bana herhangi bir askeri durum veya savaşçıların içeri girip çıktığını hiç görmediklerini doğruladı” dedi. 

El Cezire’ye konuşan Associated Press Başkanı ve CEO’su Gary Pruitt, “Büromuzun yaklaşık 15 yıldır o binada olduğunu söyleyebilirim. Hamas’ın orada olduğuna dair kesinlikle hiçbir fikrimiz yoktu” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN