Papa Francis ilk kez tekerlekli sandalyede görüntülendi

Papa Francis ilk kez tekerlekli sandalyede görüntülendi

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, yakında dizinden ameliyat olacağını duyurmuştu. 85 yaşındaki Papa'nın tekerlekli sandalyede fotoğrafı çekildi.

Katolik Kilisesi'nin lideri Papa Francis, tekerlekli sandalyede görüntülendi.

Dizinde bir süredir sorun yaşayan 85 yaşındaki Papa, dün Vatikan'da gerçekleştirilen bir toplantıya tekerlekli sandalye ile katıldı.

DİZİNDE SORUN YAŞIYORDU

Odatv'de yer alan habere göre, Papa Francis, salı günü İtalyan Corriere della Sera gazetesine yaptığı açıklamada yakında dizinden ameliyat olacağını belirtmişti.

Papa, geçe hafta katıldığı bir toplantıda misafirleri karşısında ayağa kalkmamıştı. Özür dileyen ruhani lider, "Dizimde bir sorun var, doktor yürümememi söyledi” demişti.

PROGRAMINI İPTAL ETMEDİ

Yaşadığı sağlık sorununa rağmen programında bir değişiklik yapmayacağı belirtilen Papa'nın, bu yaz Lübnan, Güney Sudan, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Kanada gibi ülkeleri ziyaret etmeyi planladığı bildirildi.

Fotoğraf: SkyNews

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN