Prens William ile Kate Middleton taşınıyor

Prens William ile Kate Middleton taşınıyor

Prens William ile Kate Middleton çocuklarıyla birlikte Kraliçe Elizabeth'in kaldığı Windsor Kalesi yakınlarındaki Adelaide konutuna taşınmaya hazırlanıyor. Çiftin, uzun süredir rahatsızlığı olan ve Windsor Kalesi'nde kalan Kraliçe Elizabeth'e yakın olabilmek için bu kararı aldığı öğrenildi.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle saraydan uzaklaşarak Windsor Kalesi'nde kalan Kraliçe Elizabeth'e yakın olmak için, Prens William ile Kate Middleton çifti çocuklarıyla Adelaide konutuna taşınma kararı aldı.

Üç çocuklu William ile Kate çiftinin taşınacakları konut dört odalı olma özelliği taşıyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre ise çift ve çocukları artık dadılarıyla yaşamayacak. Prens George (9), Prenses Charlotte (7) ve Louis'ye (4) yıllardır İspanyol Maria Borralo dadılık ediyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN