Davutoğlu: Menderes gibi idam sehpasına yürürüz

Davutoğlu: Menderes gibi idam sehpasına yürürüz

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Aydın mitinginde "Menderes gibi idam sehpasına yürürüz ama milli iradeyi çiğnetmeyiz." dedi.

[Karar]

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Aydın mitinginde konuştu. 

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Aydın mitinginde konuştu. "Yassıada'ya giden ilk Başbakan benim" diyen Davutoğlu, konuşmalarına şöyle devam etti;

CHP'nin demokrasi anlamında sicili bozuk

"Adnan Menderes'in suçu milleti için çalışmaktı. Darbeciler onu ve onun arkasındaki isimleri cezalandırdıklarını zannettiler. İdam sehpasına çekilen Adnan Menderes değildi milli iradeydi. Yassıada'ya giden ilk başbakan benim. Orayı özgürlük ve demokrasi adası yapacağız. Paralel Yapı 17- 15 Aralık'ta milli iradeye darbe vurmaya çalıştı. Gençleri ikna odalarına sokan rektörleri CHP Milletvekili yaptı. CHP demokrasi anlamında sicili bozuktur. Aydın'da 5 organize sanayi bölgesi daha yapıyoruz. Bunlara ne Allah fırsat ne de millet fırsat verir. Gerekirse Menderes gibi idam sehpasına yürürüz ama milli iradeyi çiğnetmeyiz"

Kendi silahını yapamayan bağımsız olamaz

Bir millet eğer kendi silahını, tankını yapamıyorsa o millet bağımsız olamaz. Bize borçlu bir ülke bıraktılar ancak biz IMF'ye borç veren bir ülke haline getirdik. Demirtaş, İstanbul'da barışçı ama doğu'da halka baskı yapıyorlar.

Bunun neresi başarı?

Türkiye'yi batırmak için 4 yıl istiyorlar. Daha önce SKK'yı batırdı. Hayatım başarı hikayesi diyor. Bunun neresi başarı? Avrupa'da en büyük tarım üreticisi ülke Türkiye'dir. Dünya'da ise 6. sırada. Yaş ve Kuru incire ihracat desteği vermeye başlıyoruz. Aydın'a 5 tane daha organize sanayi bölgesi yapıyoruz. 800 yatak kapasiteli Aydın şehir hastanesinin proje aşaması tamamlandı. 5 bin Aydınlıya İŞKUR'dan istihdam açıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN