Rus ve Ukrayna asıllı Milla Jovovich: İkiye bölünmüş hissediyorum

Rus ve Ukrayna asıllı Milla Jovovich: İkiye bölünmüş hissediyorum

Rus asıllı Kiev doğumlu oyuncu Milla Jovovich, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle 'ikiye bölünmüş gibi' hissettiğini açıkladı. Savaşın bedelini insanların hep kan ve gözyaşıyla ödediğini vurgulayan oyuncu, Ukraynalı mültecilere yardım eden fonların bağlantısını da paylaştı.

Rus asıllı Kiev doğumlu dünyaca ünlü aktris Milla Jovovich, kökleri hem Ukrayna'ya hem de Rusya'ya dayandığı için iki ülke arasında yaşananlarda ikiye bölünmüş gibi hissettiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Doğduğum yer olan Ukrayna'da olan olaylardan dolayı kalbim kırık. Ülkem ve bütün insanlar bombalanıyor. İnsanlar saklanıyor. Kanım ve köklerim hem Rusya'dan hem de Ukrayna'dan geliyor. Ortaya çıkan vahşeti, ülkenin yıkılmasını, ailelerin yerinden edilmesini izlerken ikiye bölünmüş hissediyorum" ifadelerini kullandı.

'İNSANLAR BUNUN BEDELİNİ KAN VE GÖZYAŞIYLA ÖDÜYOR'

Oyuncu, bir zamanlar eski Yugoslavya'nın bir parçası olan Sırbistan'dan gelen doktor babasının yaşadıklarından bahsederek "Babamın anavatanı olan eski Yugoslavya'daki savaşı ve ailemin yaşadığı travmayı, anlattıkları hikayeleri hatırlıyorum. Savaş. Hep savaş. Barış getiremeyen liderler. Ve her zaman, insanlar bunun bedelini kan ve gözyaşıyla ödüyor" diye konuştu.

Jovovich, paylaşımına Ukraynalı mültecileri destekleyen fonlara yönlendiren bir belgenin de bağlantısını ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN