Russel Crowe, vatana ihanetten kafası kesilen lordun torunu olduğunu açıkladı

Russel Crowe, vatana ihanetten kafası kesilen lordun torunu olduğunu açıkladı

Gladyatör filmiyle tüm dünya tarafından tanınan Oscar sahibi Russel Crowe, kökleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan köklerine sahip olduğunu aktaran ünlü oyuncu, "Başı kesilerek idam edilen son kişi olan Lord Lovat'ın torunuyum" dedi.

Gladyatör filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Avustralyalı oyuncu Russel Crowe, soy ağacı hakkında şaşırtıcı bir bilgi paylaştı. 59 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 18. yüzyılda idam edilen 11. Lord Lovat, Simon Fraser'la doğrudan akraba olduğunu belirtti.

İNGİLTERE'DE KAFASI KESİLEREK İDAM EDİLEN SON KİŞİ: SİMON FRASER

1747'de vatana ihanet suçlamasıyla ölüm cezasına çarptırılan Simon Fraser, İngiltere tarihinde kafası kesilerek idam edilen son kişi olarak biliniyor. Crowe, bu tarihi figür hakkında "Onu biraz araştırın, enteresan bir karakter. Ona 'Yaşlı Tilki' derlermiş" ifadelerini kullanarak takipçileriyle paylaştığı bilgiler arasında Simon Fraser'ın ölüm anını da anlattı: "Bıçak boynuna saplandığında hala gülüyormuş ve böylece 'gülmekten ölmüş'. Büyüleyici."

RUSSEL CROWE'UN İTALYAN KÖKENLERİ VE GELECEK MACERALARI

Crowe, uzun süredir İtalyan kökenlerine dair araştırma yaptığını ve folklorik aile hikayeleri ile yazım hatalarından kaynaklanan yanlış yollara sapmış olduğunu belirtti. Oyuncu, "Sonunda İtalyan bağlantılarımı öğrenmek çok güzel ve gördüğüm kadarıyla İtalya'da hiç gitmediğim yerler var. Görünüşe göre beni bazı maceralar bekliyor" diyerek gelecekteki planlarına dair ipuçları verdi.

"GLADYATÖR" FİLMİNİN DEVAMI VE RUSSELL CROWE'UN YORUMU

Öte yandan, yönetmen Ridley Scott'ın Gladyatör'ün devam filmi için başrol seçimini Paul Mescal'dan yana kullanmasına rağmen, ilk filmin başarılı başrol oyuncusu Russell Crowe, bu projeye dair "Bana para ödemeleri gerekir" şeklinde bir yorumda bulundu. Crowe'un bu açıklaması, devam filmi hakkındaki beklentileri ve olası katılımı konusunda spekülasyonlara yol açtı.

Russel Crowe'un bu ilginç soyağacı açıklaması, hem tarihi bir figürle olan bağlantısını ortaya koyuyor hem de ünlü oyuncunun kökleri ve gelecek planları hakkında merak uyandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN