Rusya'da baraj çöktü, en az 6 kişi öldü

Rusya'da baraj çöktü, en az 6 kişi öldü

Rusya'nın Krasnoyarsk Bölgesi'nde yer alan Seyba Nehri üzerindeki bir baraj çöktü, faciada ilk belirlemelere göre en az 6 kişi hayatını kaybetti. Arama-kurtarma çalışmaları için bölgeye 200 personel, 5 Mi-8 helikopteri ve Mi-26 helikopterinin bulunduğu bir hava aracı birliği gönderildi.

Rusya'nın Krasnoyarsk Bölgesi'ndeki Seyba Nehri üzerindeki bir baraj çöktü, en az 6 kişi öldü.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın (Emercom) basın servisinden yapılan açıklamaya göre, Krasnoyarsk Bölgesi'ndeki Kuraginskiy ilçesinde yer alan Seyba Nehri üzerindeki bir barajın çökmesi sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Yapılan açıklamada, diğer 10 kişinin de durumunun belirsiz olduğu kaydedildi.

Sputnik'in haberine göre, Arama-kurtarma çalışmaları 41 kişi ve 12 ekipman birimi devreye girdi. Ayrıca bölgeye, Emercom'un Sibirya kurtarma merkezinden 200 personel, 5 Mi-8 helikopteri ve Mi-26 helikopterinin bulunduğu bir hava aracı birliği gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN