Rusya'dan ilginç yenilgi itirafı: Çok iyiler çünkü biz eğittik

Rus senatör Frants Klintsevich, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal operasyonunda istediği gibi ilerleyemediğini itiraf ederek Ukrayna ordusunun geçmişte Ruslar tarafından eğitildiğine göndermede bulundu. Senatör, "tam olarak kendilerinin zihniyetine sahip Rus askerlerine karşı savaştıklarını" söyleyerek onların "en güçlü ve en iyi eğitimli ordulardan biri olduğu" değerlendirmesinde bulundu.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik 24 Şubat'ta başlattığı işgal operasyonu, 3 ayı geride bırakmak üzereyken Rusya'nın savaşta istediği başarıyı elde edememesi dikkat çekiyor. Konuyla ilgili en ilginç yorumlardan biri de Rus senatör Frants Klintsevich'ten geldi.

Klintsevich, katıldığı bir televizyon programında, ülkesinin Ukrayna'yı işgal etmekte istediği hızla ilerleyememesi hakkındaki düşüncesini paylaştı. Senatör, kendisinin 7 yıldan fazla savaş deneyimi olduğunu vurgulayarak bu savaşın, önceki deneyimlerinden farklı olduğunu belirtti.

'ÇOK İYİLER ÇÜNKÜ BİZ EĞİTTİK'

Klintsevich, işgalde zorlandıklarını itiraf ederek Ukrayna ordusunun geçmişte Rus subaylarca eğitildiğine göndermede bulundu ve şu anda "tam olarak kendilerinin zihniyetine sahip Rus askerlerine karşı savaştıklarını, onların en güçlü ve en iyi eğitimli ordulardan biri olduğunu" söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN