Salman Ruşdi konuşamıyor, bir gözünü kaybedebilir

Salman Ruşdi konuşamıyor, bir gözünü kaybedebilir

ABD'nin New York eyaletinde bıçaklı saldırıya uğrayan yazar Salman Ruşdi'nin solunum cihazına bağlı olduğunu ve konuşamadığını belirten menajeri Andrew Wylie, Rüşdi'nin bir gözünü kaybedebileceğini belirtti.

ABD'nin New York eyaletinde bıçaklı saldırıya uğrayan yazar Salman Ruşdi'nin sağlık durumuna ilişkin menajeri Andrew Wylie, New York Times'a yazılı bir açıklama yaptı.

Wylie, "Haberler iyi değil." diyerek yaptığı açıklamada, 75 yaşındaki Salman Rüşdi'nin durumu hakkında "Muhtemelen bir gözünü kaybedecek. Kolundaki sinirler kopmuştu. Bıçak isabet eden karaciğeri de hasar görmüş." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Rüşdi'nin halen tedavi altında olduğu UPMC Hamot Surgery Center'da, Amerikan polisinin halihazırda hastanenin önünden ayrılmadığını ve geniş güvenlik önlemleri aldığını kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN