Sean Penn: Oscar'da Zelenskiy'i konuşturmazsanız ödüllerimi eritirim

Sean Penn: Oscar'da Zelenskiy'i konuşturmazsanız ödüllerimi eritirim

Rus işgali başladığından beri Ukrayna'ya desteğini ifade eden ABD'li aktör Sean Penn, Oscar Ödül Töreni'nde Ukraynalı lider Zelenskiy'nin konuşma yapmasına izin verilmezse, aldığı tüm Oscar heykelciklerini eriteceğini açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal operasyonu hakkında Oscar Ödül Töreni'nde konuşma yapmak isteyen Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e, Hollywood camiasından bir destek geldi. Dünyaca ünlü ABD'li aktör Sean Penn, Ukrayna liderine söz hakkı verilmediği takdirde kazandığı tüm Oscar heykelciklerini eriteceğini söyledi.

Sean Penn, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Oscar Ödülleri'nin Zelenskiy'e hepimizle konuşma fırsatı vermesinden daha büyük yapabileceği bir şey yok. Anladığım kadarıyla bunu yapmama kararı aldılar. Fakat eğer Akademi, Ukraynalı çocuklarla birlikte bizim için kurşun ve bomba yiyen Ukrayna liderini takip etmemeyi seçtiyse, o zaman ben o insanların her birini ve her bir parçasını düşünürüm. Bu karar, Hollywood tarihinin en kötü anı olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN