Sevgilisini zehirleyip timsahlarla dolu nehre attı! O anları sosyal medyadan paylaştı! Cesedi bulunamadı...

Sevgilisini zehirleyip timsahlarla dolu nehre attı! O anları sosyal medyadan paylaştı! Cesedi bulunamadı...

Tartıştığı sevgilisini bayıltıp timsahların önüne attığını itiraf eden kadın, adamın 35 dakika içinde öldüğünü söyledi. Feci şekilde hayatını kaybeden ve cesedi bulunamayan adamın yakınları, bu şekilde bir ölüm karşısında çok acı çektiklerini dile getirdi. İşte detaylar...

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde 6 yıldır İngilizce ve müzik öğretmeni olarak çalışan 57 yaşındaki Mark Ciavarella, 26 Ekim 2022 tarihinde kayboldu.

Kasım ayında yerel medya kuruluşu BrazzaNews tarafından Facebook'ta yayınlanan videoda adamın, sevgilisi Clement Bebeka tarafından zehirlenerek öldürüldüğü bilgisi yer aldı.

timsahlarin-yedigi-adam-2.jpeg

"TİMSAHLARA YEM OLDUĞUNU BİLMEK BİZİ MAHVEDİYOR"

Gazetecilere açıklama yapan Bebeka, videoda Ciavarella'yı nasıl zehirlediğini ve 35 dakika içinde öldükten sonra cesedini timsahlarla dolu Kongo Nehri'ne attığını anlattı.

Mark'ın kardeşi Darren Ciavarella, basın yaptığı açıklamada, "Kaza veya hastalık olsaydı, kabullenmek daha kolay olurdu, ancak onu öldürüp timsahlara yem ettikleri gerçeği bizi mahvediyor" dedi.

timsahlarin-yedigi-adam-1.jpeg

Darren, "Onun son anlarını düşünmek çok acı verici" ifadelerini kullandı.

CESEDİ BULUNAMADI

Bebeka ve Ciavarella, ülkenin başkenti Brazzaville yakınlarında bulunan Pointe Noire'da birlikte yaşıyordu.

Darren, "Oranın tehlikeli bir yer olduğunu biliyordu, fakat oradaki çocuklara öğretme ve yardım etme konusunda çok tutkuluydu. Kalbi çok büyüktü" dedi.

Ciavarella'nın cansız bedeni henüz bulunamadı. Fakat Kongo Nehri'nin timsahlarla dolu olması nedeniyle ulaşılması ihtimalinin az olduğu düşünülüyor.

timsahlarin-yedigi-adam-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN