Şoke eden iddia! Kraliçe Elizabeth'in ölümünden 'küçük gelin' sorumlu

Şoke eden iddia! Kraliçe Elizabeth'in ölümünden 'küçük gelin' sorumlu

İngiltere Kraliyet ailesinin asi başlı gelini Prens Harry' nin eşi Meghan Markle için yeni iddialar ortaya atıldı. 70 sene hükümdarlık yapan Kraliçe Elizabeth' in ölümünden sonra Kraliyet ailesinde bir türlü sular durulmuyor. Şimdi ortaya atılan iddia ise bir hayli çarpıcı...

İnternet, Kraliyet Ailesi'nde olup biten her türlü kötü olay için Meghan Markle'ı suçlamak için herhangi bir neden bulacaktır. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 8 Eylül 2022'de vefat ettiğinde birçok kişi bu kaybı uygun bir şekilde yas tutup üzülse de, çoğu kişi de gelin Meghan 'ı sorumlu tuttu. Bazı yorumlar açıkça mizahi bir üsluba sahipken, diğerleri daha uğursuz ve can sıkıcı.

Kraliçe Elizabeth Balmoral' da kalırken başlangıçta, doktorların Kraliçe'yi gözlemledikleri, o sabah yapılan ayrıntılı değerlendirmenin ardından, Kraliçe'nin doktorları Majestelerinin sağlığı için endişeli ve tıbbi gözetim altında kalmasını tavsiye ettiler. Balmoral toplantısı başlar başlamaz, Twitter'daki insanlar Kraliçe'nin kötü sağlığının Meghan Markle'a bağlı olduğu fikrini ortaya attı. Televizyon kanalları Meghan' ın kocasıyla Balmoral'a katılmayacağını bildirdi. Bütün aile tarafından ona nasıl davranıldığına bakılırsa şaşırmadık! Ek olarak, Kate Middleton da gelmedi, ancak bu, insanların, ailenin Meghan'ı Balmoral'dan yasakladığını ima etmesini engellemedi.

internet-blames-meghan-markle-for-queen-death-2.webp

Kraliçe 96 yaşında olmasına ve sağlığının bozulmasına rağmen, ırktan nefret eden insanlar bir şekilde vazgeçemeyecekleri yepyeni bir komplo teorisi bulmuşlardır.

Kraliçe'nin en büyük oğlu Charles, Kraliçe 8 Eylül'de öldüğünde şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili Annem Majesteleri Kraliçe'nin ölümü, benim ve ailemin tüm üyeleri için en büyük üzüntü anıdır. Çok sevilen bir Hükümdar ve çok sevilen bir annenin vefatının derin yasını tutuyoruz. Onun kaybının tüm ülkede, Diyarlarda ve İngiliz Milletler Topluluğu'nda ve dünyanın her yerindeki sayısız insan tarafından derinden hissedileceğini biliyorum. Bu yas ve değişim döneminde, ailem ve ben, Kraliçe'nin bu kadar geniş çapta tutulduğu saygı ve derin sevgi hakkındaki bilgimiz sayesinde teselli ve destek olacağız." dedi.

internet-blames-meghan-markle-for-queen-death-5.webp

Haber ve medya kuruluşları da bir miktar tereddüt yaşadı, bir Twitter kullanıcısı “mabloid serserilerinin” #MeghanMarkle için ırkçı nefretlerini ABD'de ABC, CBS ve NBC gibi MSM'ye aynı palyaçolar tarafından ihraç etmesine izin verildiğini yazdı. Bazıları, eğer hala Harry'nin karısı hakkında böylesine kötü şeyler söyleyecek gücü buluyorlarsa, bazı Birleşik Krallık vatandaşlarının yaslarının gerçekten ne kadar derin olduğunu sorguluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN