Prens Harry'den merhum annesi Diana için duygusal sözler: Bu aileye gelen gelinler çile ve acı çekiyor

Prens Harry'den merhum annesi Diana için duygusal sözler: Bu aileye gelen gelinler çile ve acı çekiyor

Hakkında çok sayıda yorum, haber, eleştiri yapılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ı anlatan dizi, Netflix'te izleyicisiyle buluştu. Çiftin medyayla sorunlu ilişkisi dahil birçok konuyu ele alan dizide Prens Harry, 1997 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'yı kastederek, "Bu kuruma gelin gelen kadınlar çile ve acılar yaşıyor" dedi.

İngiltere Kralı 3. Charles'ın oğlu Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın ilişkisini konu alan Netflix'in Harry ve Meghan dizisi bugün (8 Aralık 2022 Perşembe günü) üç bölümle yayına girdi. Diğer üç bölüm de 15 Aralık 2022 Perşembe günü yayınlanacak.

"AİLEMİN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞE DUYUYORUM"

Sussex Dükü ve Düşesi'nin Kraliyet görevlerinden çekilmesinin ardında yatanların anlatıldığı dizinin ilk bölümünde Prens Harry şunları söyledi:

"Bu ailenin bir parçası olarak medyamızda var olan istismar ve rüşveti açığa çıkarmayı görevim sayıyorum. Benim görevim ailemin güvenliğini sağlamak.

Ama bu konumda dünyaya gelmek, bunun etrafında gelişen şeyler ve son üç yıldır özellikle karıma ve çocuğuma yöneltilen nefrete bakınca genel anlamda ailemin güvenliğinden kaygı duyuyorum."

prens-harry-meghan-meghan-markle-1.jpg

"BENİMLE OLABİLMEK İÇİN HER ŞEYİNİ FEDA ETTİ"

Prens Harry, eşi Sussex Düşesi Meghan Markle ile ilişkisini bir aşk hikayesi diye tanımladı ve şöyle devam etti:

"Sanırım ailemizdeki birçok kişi için; tabii ki özellikle erkekler için, kaderinizin yazılı olduğu biri yerine kalıplara uyacak biriyle evlenme eğilimi olabilir. Kalbinizle mi yoksa aklınızla mı karar vereceksiniz?

O (Meghan Markle) benim dünyamda, benimle olabilmek için bildiği her şeyi, özgürlüğünü feda etti. Ve çok kısa bir süre sonra ben de onun dünyasında; onunla birlikte olabilmek için bildiğim her şeyi feda ettim."

prens-harry-meghan-meghan-markle-2.jpg

"FARK, IRK UNSURU"

İkinci bölümde Prens Harry, Kraliyet Ailesi'nin Meghan Markle'ın neden basının olumsuz yaklaşımından korunması gerektiğini sorguladığını belirtiyor:

"Sarayın tavsiyesi 'Hiçbir şey söylemeyin' oldu. Ama insanların şunu anlaması gerekiyor: Ailenin büyük bir kısmına göre onun (Meghan) yaşadığı her şeyi kendileri de yaşadı. Yani bir tür herkesin hayatının bir döneminde yaşaması gereken bir dönüm noktası gibi.

Yani bir anlamda 'Ben ve karım da bunları yaşadık, senin kız arkadaşın neden farklı muamele görsün, neden korunsun ki' diyorlardı. Ben de farklılık 'ırk unsuru' dedim."

prens-harry-meghan-meghan-markle-4.jpg

"BU KURUMA GELİN GELENLER ÇİLE VE ACI ÇEKİYOR"

Dizinin üçüncü bölümünde Meghan Markle, nişan törenini 'dikkatlice organize edilmiş bir reality show' diye niteliyor ve BBC'de Mishal Husain ile yaptığı mülakatın provasının yapıldığını söylüyor.

Buckingham Sarayı'ndan şu ana kadar diziyle ilgili açıklama yapılmadı.

Ancak sarayın diziyi dikkatle takip edeceğini tahmin etmek ise zor değil. Saray hayatı hakkında 'kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya koyma' sözü veren dizide yine Prens Harry, "Bu kuruma gelin gelen kadınların yaşadığı çile ve acılar" ifadesini kullanıyor.

Bu göndermenin, eşi Sussex Düşesi Meghan Markle ve babası Charles'tan boşandıktan sonra 1997 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Galler Prensesi Diana Spencer için yapıldığı anlaşılıyor.

prens-harry-prenses-diana.jpg

ÖDÜL TÖRENİNDE BASINDAN YOĞUN İLGİ

Salı akşamı New York'ta ırkçılık karşıtı ve ruh sağlığını koruma amaçlı çalışmaları sebebiyle insan hakları ödülü alan çift, ödül töreni sırasında gazetecilerin diziyle ilgili sorularıyla karşı karşıya kaldı.

Bunlar arasında "Parayı ailenizden daha öncelikli bir sıraya mı koyuyorsunuz?" ve "Ailene zarar mı veriyorsun, Harry?" gibi sorular da vardı.

prens-harry-meghan-meghan-markle-5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN