Prens Harry'nin kitabının adı kraliyette endişe yarattı

Prens Harry'nin kitabının adı kraliyette endişe yarattı

Kraliyetten ayrılığıyla dünya gündeminden düşmeyen İngiltere Prensi Harry, yayınlanacak kitabına, hayatı boyunca geri planda kaldığını ve ağabeyinin bir yedeği olduğunu ima eden "Yedek" adını verdi. Kraliyet uzmanları kitabın "sansasyonel" bir isminin olduğunu belirterek Buckingham'ın şimdiden endişe duyduğunu bildirdi.

Ocak 2022'de eşi Meghan Markle ile kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğinden çekilerek İngiltere'den ayrılan ve şu anda yaşamına ABD'de devam eden Sussex Dükü Prens Harry'nin uzun zamandır beklenen otobiyografik kitabının adı ve çıkış tarihi açıklandı.

10 Ocak 2023'te piyasaya çıkacak olan kitabın adının Spare (Yedek) olduğu bildirilirken, Prens Harry'nin kitabına "Yedek" adının verilmesi de daha yayımlanmayan kitaba dikkatleri çekti.

2-001.jpg

'YIKICI BİR ETKİSİ OLACAK'

Daily Mail'e konuşan kraliyet yazarı Richard Fitzwilliams, kitabın adının 'sansasyonel' ve Harry'nin değer görmediğini, kendini hiçbir olayın merkezinde hissetmediğini vurguladığını söyleyerek "Kitabın çok geniş çaplı ve yıkıcı etkisi olacak" dedi.

Yazar, yayınevi Penguin Random House'un kitabın açıklamasında "ham, korkusuz dürüstlük" ifadelerini kullanmasının Buckingham Sarayı'nı şimdiden endişelendirdiğini düşündüğünü ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN