Prens Harry'nin kitabının çıkış tarihi belli oldu

Prens Harry'nin kitabının çıkış tarihi belli oldu

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden Sussex Dükü Prens Harry'nin uzun zamandır beklenen anı kitabının yayınlanma tarihi belli oldu. Kitabın yayın tarihinin 10 Ocak 2023 olacağı öğrenildi.

Sussex Dükü Prens Harry'nin anı kitabının çıkış tarihi belli oldu. The New York Times, yayınladığı bir makalesinde, Prens Harry'nin beklenen anı kitabının yayın tarihinin 10 Ocak 2023 olacağını duyurdu.

Kitabın yayıncısı Penguin Random House ve Harry ile eşi Meghan Markle'ın temsilcisi konuyla ilgili yorum yapmadı. 38 yaşındaki Harry, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından, bu kasım ayında yayınlanması planlanan kitabı yeniden yazmaya karar verdiğini bildirmişti.

KRALİYET GERGİN

"Revenge" (İntikam) kitabının yazarı Tom Bower, ekim ayında Page Six'e verdiği özel demeçte kraliyet ailesinin yaklaşan kitap konusunda "son derece gergin" olduğunu söylemiş ve kitabı bir "saatli bomba" olarak nitelendirmişti.

Bower kitabın, "(Kraliçe'nin) cenaze töreniyle ilgili bir bölüm içereceğini" iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN