Kral Charles ve Prens William'dan Trump'a 'Kate Middleton' tepkisi

Kral Charles ve Prens William'dan Trump'a 'Kate Middleton' tepkisi

Eski ABD Başkanı Trump'ın, Galler Prensesi Kate'in 2012'de yayınlanan üstsüz fotoğrafları hakkında yaptığı yorumun, Kral Charles ve Prens William'ı çok öfkelendirdiği belirtilirken, yaptıkları yorum ise gündem oldu.

Geçtiğimiz eylül ayında, annesi Kraliçe II. Elizabeth'in vefatıyla İngiltere tahtının yeni sahibi olan Kral III. Charles'ın, Christopher Andersen tarafından kaleme alınan "The King: The Life of Charles III" (Kral: III. Charles'ın Hayatı) adlı biyografisinde yer alan bir bölüm, dünya basınında gündem oldu.

Kitaba göre; Kral Charles ve oğlu Galler Prensi William, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Galler Prensesi Kate Middleton'ın 2012'de magazin basını tarafından çekilen üstsüz fotoğrafları hakkındaki yorumlarını duyduktan sonra olaya "küfür ederek" tepki gösterdi.

1-005.jpg

TRUMP FOTOĞRAFLAR İÇİN PRENSES'İ SUÇLAMIŞTI

Galler Prensesi Kate, o yıl Fransa'da eşi Prens William ile tatilleri sırasında özel mülkünde üstsüz güneşlenirken fotoğraflanmış, fotoğraflar basında yer almıştı.

Trump o dönem, olaydan Middleton'ı sorumlu tutarak şöyle bir tweet atmıştı:

"Kate Middleton harika ama üstsüz güneşlendiyse burada suçlu o. Çıplak güneşlenen Kate'in fotoğrafını çekip tonlarca para kazanmayı kim reddederdi ki? Yapma Kate!"

Kraliyet mülklerinden Clarence House'un kahyalarından birinin anlattığına göre, bu paylaşımı gören Charles ve William, tepkilerini küfürler sıralayarak gösterdi.

1-006.jpg

KİTAP 8 KASIM'DA YAYINLANACAK

Öte yandan sadece paylaşılan bir bölümüyle bile büyük ses getiren Christopher Andersen'ın kitabının 8 Kasım'da yayımlanması planlanıyor.

Böylece Kral Charles'ın biyografisi, Prens Harry'nin 10 Ocak'ta çıkacak ve "şimdiden Kraliyet'i sarstığı" öne sürülen kitabı Spare'den (Yedek) önce raflarda yerini alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN