Biden, Putin'le görüşme sorusuna cevap vermedi

Biden, Putin'le görüşme sorusuna cevap vermedi

Biden, Putin ile gerçekleştirilmesi beklenen görüşmeye ilişki ön koşulu olup olmadığı yönündeki soruyu cevapsız bırakarak, "Bunu başka bir gün ele alacağım" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündemi değerlendirdi. 

Biden, Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile bu yıl yaz aylarında gerçekleştirilmesi beklenen görüşmeye dair ön koşulu olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtsız bırakarak, "Bunu başka bir gün ele alacağım" dedi. 

Biden, geçen haftalarda Putin ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Rus lidere üçüncü bir ülkede zirve düzenlemeyi teklif etmişti. 

Dün ise CNN'e konuşan kaynaklar, Biden-Putin görüşmesi öncesinde ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in de Ukrayna'ya bir ziyaret gerçekleştireceği bilgisini vermişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN