Son dakika! Macron'a tokat şoku

Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Bu sırada yeşil gömlekli kişi, 'Kahrolsun' Macron diyerek Fransa Cumhurbaşkanı'na tokat attı.

Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Drome bölgesini ziyareti sırasında saldırıya uğradı.

BFM TV ve RMC radyosunun haberine göre, Macron Fransa'nın güneydoğusunda bulunan Drome bölgesini ziyaret etti. Burada bir etkinliğe katılan Macron, bir kişinin saldırısına uğradı.

'KAHROLSUN MACRON' DİYEREK BAĞIRDI

Sosyal medyada dolaşan videoda, Macron'un gömlek kollu giyindiği ve metal bir bariyerin arkasındaki kalabalığa doğru yürüdüğü görüldü.

Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Bu sırada yeşil gömlekli kişi, 'Kahrolsun Macron' ('A Bas La Macronie') diye bağırdı ve ardından Macron'un yüzüne tokat attı.

02-002.jpgFransa Cumhurbaşkanı Macron, normalleşme sürecinin ardından restoranları ziyaret etmeye başlamıştı.

Macron'un iki güvenlik görevlisi saldırganı yakaladı, bir diğeri de Macron'u uzaklaştırdı. Başkanlık yönetimi, Macron'u vurma girişimi olduğunu söyledi ancak daha fazla yorum yapmayı reddetti. Saldırıdan sonra iki kişinin tutuklandığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN