Mısır lideri Sisi'den Erdoğan ve Esad'a taziye telefonu

Mısır lideri Sisi'den Erdoğan ve Esad'a taziye telefonu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından dünyadan destek mesajları gelmeye devam ediyor. Mısır Devlet Başkanı Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak başsağlığı diledi. Sisi'nin Suriye Devlet Başkanı Esad'ı da arayarak başsağlığı dilediği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından dünyadan arama-kurtarma ekibi deprem bölgelerine gönderilirken, destek ve yardım mesajları da gelmeye devam ediyor.

Euronews'in haberine göre, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin ardından önce Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı daha sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı.

Sisi'nin ofisinden yapılan bilgilendirmeye göre, Mısır Cumhurbaşkanı her iki mevkidaşına deprem için taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN