Ukrayna 100 gündür direniyor! Zelenskiy'den 'Zafer' mesajı

Ukrayna 100 gündür direniyor! Zelenskiy'den 'Zafer' mesajı

Rusya’nın 24 Şubat’ta Ukrayna’ya başlattığı saldırılar 100 gündür sürerken Ukrayna lideri Zelenskiy, zaferin kendilerinin olacağını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Zelenskiy, "Yüz gündür Ukrayna'yı savunuyoruz. Zafer bizimdir." mesajı verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’ın 24 Şubat’ta “askeri operasyon” adı altında Ukrayna’ya başlattığı saldırılarda 100’üncü güne girildi. Ukrayna ordusu ve halkı birçok bölgede gösterdiği direnişle saldırıları püskürtmeyi başarırken, Rus güçleri aylardır süren savaşta şu ana kadar Ukrayna topraklarının yaklaşık yüzde 20’sinin kontrolünü ele geçirdi.

'ZAFER BİZİMDİR'

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, savaşın 100'üncü gününde yakın çalışma ekibini de arkasına alarak sosyal medya hesabından güçlü bir mesaj verdi.

"Ukrayna Halkın Hizmetkarı Parti Başkanı David Arakhamia burada, Devlet Başkanlığı Ofisi Sözcüsü Andrey Ermak burada, Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak burada, Devlet Başkanı burada" diyen Zelenskiy, şunları kaydetti:

"Ekibimiz çok daha büyük. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri burada. En önemlisi insanımız, ülkemizin insanlarının burada olmasıdır. Yüz gündür Ukrayna'yı savunuyoruz. Zafer bizimdir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN