Ukrayna ve Rus ordusu Sumi bölgesinde gece boyunca çatıştı

Rus ordusunun Ukrayna’ya karşı olan saldırılarının ardı gelmezken, Ukrayna’nın Sumi kentinde gece boyunca yakın çatışmalar yaşandı. Rus ordusunun saldırıları devam ederken Ukrayna, yapılan saldırılara kendini koruyarak yanıt veriyor.

Rus ordusunun Ukrayna’nın Harkov, Odessa ve şimdi de Sumi kentlerindeki saldırıları yoğunlaşırken, Sumi kentindeki saldırılar gece boyunca durmak bilmedi. Rusya tarafından kente havadan saldırılar yapılırken ise Ukrayna’da, birçok sivil ve asker hayatını kaybetti.

RUSYA'NIN SINIRINA 30 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Rusya sınırına 30 kilometre uzaklıkta olan Sumi kentine operasyon düzenlemeye devam eden Rusya, saldırılarına karşılık olarak Ukrayna’dan güçlü bir savunma gördü. Sumi kentinde roketler havada uçuşurken ve çatışmaların ardı gelmezken, diğer kentlerdeki çatışmaların dozu ise artmaya başladı.

O anlar ise böyle kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir