Ukrayna'dan Avrupa'ya videolu uyarı: Biz düşersek size ne olur?

Ukrayna, Putin’in Paris’i hedef alması durumunda neler olabileceğine dair bir video yayınladı. Video kısa sürede sosyal medyada popüler olmayı başardı. Bunu takip eden paylaşımda ise "Biz düşersek, siz de düşersiniz. Ukrayna'nın üzerindeki gökyüzünü kapatın ya da bize savaşçılar verin" denildi.

Ukrayna parlamentosu, 24 Şubat’tan itibaren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kararıyla ülkelerindeki ilerleyişini sürdüren Rus işgaline karşı dünyayı çarpıcı bir videoyla uyardı. Eyfel Kulesi’nin Rusya’nın işgali karşısında havaya uçurulduğunu gösteren video, kısa sürede sosyal medyada da dikkat çekti.

'BİZ DÜŞERSEK SİZ DE DÜŞERSİNİZ'

Sosyal medyadan paylaşılan videoda Fransız başkentinin Rus güçleri tarafından hedef alınması durumunda neler olabileceği yeniden canlandırıldı. Parlamento, takip eden bir başka paylaşımda ise, "Biz düşersek, siz de düşersiniz. Ukrayna'nın üzerindeki gökyüzünü kapatın ya da bize savaşçılar verin" diye ekledi.

Ukrayna parlamentosu tarafından paylaşın görüntüler bir turistin Eyfel Kulesi’ni ellerinin arasına alarak poz verdiği anlarla başlıyor. Ardından ise Eyfel Kulesi’ne isabet eden bombasının sesini sirenler ve bebeklerin ağlaması takip ediyor.

Videoda ayrıca Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin yürek burkan sözleri de yer aldı:

"Sonuna kadar savaşacağız. Bize yaşama şansı veriyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN