Zelenskiy'den 'birlik' mesajı: Ukrayna bütün olduğu için güçlüdür

Zelenskiy'den 'birlik' mesajı: Ukrayna bütün olduğu için güçlüdür

Ukrayna lideri Zelenskiy, 'Ukrayna Birlik Günü' için yayınladığı mesajında, savaşı hep birlikte kazanacaklarını belirterek, "Biz hep birlikte kazanacağız. Ukrayna, güçlü olduğu için bütündür, bütün olduğu için güçlüdür" dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, "Ukrayna Birlik Günü" dolayısıyla görüntülü bir mesaj yayınladı. Vatandaşlarını birlik içinde olmaya davet ederek, bağımsızlık ve toprak bütünlüğü için halkın birlik olmasının önemine dikkati çeken Zelenskiy, "Gerçek birlik sağlanamazsa bağımsızlık kaybedilir" ifadesini kullandı.

Zelenskiy, geçen yıl 24 Şubat'ta Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başladığını hatırlatarak, ülkesinin toprak bütünlüğünün tekrar sağlanması için mücadele verdiklerini kaydetti.

'TÜM UKRAYNA ZEFERİN SESİNİ DUYACAK'

Ukraynalıların bugün ülkenin her bölgesini savunmak için savaştığını dile getiren Zelenskiy, "Bu sadece iki kıyının birleşmesi değil, milyonlarca insanın birliğidir. Bu, tüm topraklarımızın birliğidir. Biz hep birlikte kazanacağız ve tüm Ukrayna zaferin sesini duyacak. Ukrayna, güçlü olduğu için bütündür, bütün olduğu için güçlüdür" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN