Zeynep Bastık 'Lan' dedi dünyayı salladı! Ünlü şarkıcı bir ilki başardı: Dünya onu konuşuyor

Zeynep Bastık 'Lan' dedi dünyayı salladı! Ünlü şarkıcı bir ilki başardı: Dünya onu konuşuyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, tüm dünyanın diline dolandı. Dünyayı sallayan 'Lan' şarkısıyla ülkemizin de gündeminde yerini aldı. Dünya devlerinin olduğu listeye ismini yazdırdı. İşte tüm detaylar...

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, bir ilki daha gerçekleştirdi. Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısıyla resmen dünyayı salladı. Sadece Türkiye değil tüm dünya bu şarkıyı konuşuyor. Dünya yıldızlarının yer aldığı o listede boy gösterdi. İşte o liste...

DÜNYA BU ŞARKIYI KONUŞUYOR

Türk müzik tarihinde bir ilki gerçekleştiren Zeynep Bastık, sadece 'Lan' diyerek devlerin olduğu listede yerini aldı. Mabel Matiz imzalı şarkısıyla dünya yıldızları arasında görünen Bastık, listeye ismini yazdırdı. Spotify Global Top 50 listesinde yer almayı başaran ilk Türkçe şarkı olmayı başardı.

1676087.webp

DÜNYA YILDIZLARININ BİR ADIM GERİSİNDE

Spotify, Youtube ve Apple Music uygulamalarında yaklaşık 10 gün önce yayımlanan 'Lan' isimli şarkı, kısa sürede milyonlar tarafından dinlendi. Şarkı listelerinde hızla üst sıralara ilerleyen bu şarkı globalde de listeye girmeyi başardı. Spotify Top 50 listesinde yer alırken, The Weekend ve Maluba gibi dünya yıldızlarının hemen gerisinde yer aldı.

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Spotify'da günde 2,5 milyon kez dinlenilen 'Lan', bir ilke imza attı. Spotify'da ilk kez bir kadın şarkıcı Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcısı olmayı başardı. Şarkı, Youtube platformunda ise sadece 10 günde 10 milyondan fazla dinlendi. Globalde bugüne kadar en fazla 65. sıraya yerleşen Türkçe şarkıları geride bırakarak 45. sıraya yerleşti.

1710752780173-whats-app-gorsel-2024-03-18-saat-12-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN