EDHO'da heyecan uyandıran sahne: Abimi satmamı mı istiyorsunuz?

EDHO'da heyecan uyandıran sahne: Abimi satmamı mı istiyorsunuz?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186. bölüm özeti beli oldu. Abisinin yokluğunda tüm düşmanlarını birer birer zor durumda bırakan İlyas, içlerindeki haini de etkisiz hale getirip Doğan ve Hızır'ın tahliye olmasını sağladı. Orhan'ın ihanetini de affetmeyen İlyas son sahnede hastanede onun işini de bitirerek İshak'ı telefondan tehdit etti. İşte, yeni bölüm son fragman...

EDHO 186. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Yaman'ı da fidanlığa çağıran İlyas, açık açık yeni hasmı İdris ve Demir ile görüşmeye devam ettiği takdirde Selman'ın kafasına sıkacağını söyleyerek Korkmazları tehdit etti. Son sahnede hain Orhan'ın işini bitiren İlyas "Gelmene gerek yok İshak. Ben nasılsa geleceğim" dedi. İshak'ın vurulması, hain Orhan'ın açığa çıkarak ifade vermesi ve Kimsesiz Doğan ile Hızır'ın tahliye olması diziye damgasını vuran olayların başında yer aldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 186. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-186-bolum-foto-galeri-1615800046706.jpg

EDHO 186. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2015'ten beri ekranlarda fırtınalar estiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 186. bölümü, 16 Mart 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de izleyenlerle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün tekrarı yayınlanacak. EDHO tüm bölümleri izlemek için kanalın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, hatırlayaım: Abisi içeride olan İlyas tüm düşmanlarını teker teker tufaya düşürdü. Demir'in Yaman'ın kardeşi Selman'la görüştüğünün haberini alan İlyas, Tufan'a onu getirmesi yönünde talimat verdi. Özcan'ın otelde kendisini ortadan kaldırmaya çalışmasının ardından planını kuran İlyas Çakırbeyli, İshak'ı pusuya düşürür. İlyas Çakırbeyli abisi Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alpaslan Çakırbeyli'nin yokluğunu aratmaz. İlyas, Bahar Sincanlı'nın yakın korumalığını yapan Orhan'ın ihanetini öğrenen ve bu bilgi sayesinde abisi Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan'ı kurtarmak için harekete geçti.

0x0-186-bolum-foto-galeri-1615800040897.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO 186. bölüm özeti: Hızır Çakırbeyli'nin aklanmak için içerde verdiği mücadelenin en büyük destekçisi eşi Ceylan Çakırbeyli olur. Eşinin de yardımıyla özgürlüğüne kavuşan Hızır Çakırbeyli, kendisine kurulan kumpasla birlikte harekete geçer. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın yanına giden Hızır Çakırbeyli, vereceği mücadelede onu dimdik ayakta görmek ister. Amcasının aksine kendi planlarını yapmaya başlayan Alpaslan Çakırbeyli ise Pınar'ın yardımıyla iyileşmeye başlar ve bunu herkesten saklar.

Hızır Çakırbeyli ile verdiği mücadelede cephe cephe kaybeden Tuncay, ele geçiremediği masayı yok etmek için plan yapar. Selman Korkmaz ve Demir'le işbirliği yapan Tuncay, bağlı olduğu şebekenin adına tüm masayı yok etmesi için İshak'a talimat verir. İtibarı için her şeyi yapmaya hazır olan İdris Reis, kardeşi Demir'in Tuncay'la yaptığı plandan habersizdir. Abisinden gizli hareket eden Demir ise Façalı ailesinin içinde olan Selçuk üstünden oyun kurar. Demir'in kurduğu oyunu farkeden Behzat Façalı'nın hareketi ise ağır olur.

0x0-186-bolum-foto-galeri-1615800042478.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLER?

ATV'nin kendi iç yapımı olan, Berna Aruz'un senaryosunu kaleme aldığı, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönetmenliğini yaptığı EDHO oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan Tezyürek), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN