Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep ve Merve Dizdar'dan oyunculuk dersi!

Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep ve Merve Dizdar'dan oyunculuk dersi!

Masumlar Apartmanı 26. bölümde neler olacak, merak konusu oldu. Zira, Han ile karşılaşan İnci'nin psikolojisi altüst olmuş, agresif tavırlarıyla herkesi endişelendirmişti. Yeni bölüm son fragmanda, İnci'yi oynayan Farah Zeynep Abdullah ve Gülben'i canlandıran Merve Dizdar'ın harika performansları dikkat çekti. İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı 26. bölüm özeti heyecan uyandırdı. Kaybetme korkusunun esiri olan Han, perişan hale gelen İnci'nin kararını bekliyor. Neriman'ın evde neden olduğu bir kriz, Safiye için doğum gününü daha baştan kabusa dönüştürüyor. Üstüne kimsenin bu özel günü önemsememesi Safiye'nin içindeki yaralı çocuğu iyice hırçınlaştırıyor, Naci de dahil herkesle gerilmesine neden oluyor.

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 26. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güçlü kadrosuyla sezonun en flaş yapımlardan biri olan Masumlar Apartmanı'nın 26. bölümü, 16 Mart 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Diziseverler, Masumlar Apartmanı'nın tüm bölümlerini TRT İzle platformundan ücretsiz ve reklamsız izleyebilir.

Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlama olduğu her hafta merak konusu oluyor. Sevilen dizi, psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 26. bölüm özeti: İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han'ı ne de Memduh ile Ege'yi görür. İnci'nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur.

Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege'ye destek olurken kendini aşan bir harekette bulunur. Safiye ise olanların ardından kendini temizliğe verir. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını canlandırır.

Gülben, hala Esat ile iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. Han, Naci'yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak yaptığı hamlenin sonuçları ağır olacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı 25. bölüm özeti: Gülben ise Esat'ın çay davetinin heyecanı içindedir. Safiye'ye yakalanmadan evden çıkmak için plan yapar. Gamze, Neriman'ın da yardımıyla Ege'nin babası Haluk ile tanışmaya gelir. Heyecanla geldiği evde hem Gamze'yi hem de diğerlerini kötü bir sürpriz bekler. İnci, Han ile ilişkilerini sadece bir şartla sürdürebileceklerini söyler. Bu şart, Han'ı hiç beklemediği yerden vurur.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM ÖN İZLEME

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun Galata ve Karaköy semtlerinin yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat mahallesinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN